Pallställ & Lagerinredning

Vi säljer ny pallställ och hjälper dig med din befintliga!

​​​​​​​
Vi på JTS Montage är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ lagerinredning för alla typer av branscher och företag. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med deras lagersystem, och vi strävar alltid efter att skapa trivsamma arbetsförhållanden för våra kunders anställda. Vårt breda sortiment av lagerinredning inkluderar allt från pallställ, hyllställ, grenställ, rullbanor och väggsystem. Vi erbjuder även försäljning av ny lagerinredning, samt hjälp med befintlig lagerinredning för att förbättra och optimera ert lager.


Maximera ditt lagerutrymme med rätt pallställ


Vi är också måna om att erbjuda kundanpassade lösningar för lagerinredning. Genom att ha en nära dialog med våra kunder, kan vi tillsammans skapa den bästa lösningen för just ert företag och dess ändamål. Vi har pallställ som passar alla olika typer av branscher och storlekar på lager, och vi hjälper till att säkerställa att förvaringen är säker, organiserad och ekonomiskt hållbart.
Dessutom hjälper er även med att besikta er lagerinredning för att kontrollera lagermiljön. Det är viktigt att kontrollera att lagermiljön fortsatt är säker och att inget har skadats. Vi gör det möjligt för våra kunder att känna sig trygga i att deras lagermiljö är säker för anställda och godkänd enligt gällande lagar och förordningar.

Pallställ mer än bara förvaring – En helhetslösning för ditt lager


Så om du letar efter högkvalitativ lagerinredning eller hjälp med din befintliga lagerinredning, tveka inte att kontakta oss på JTS Montage i Västerås, Örebro och Karlstad. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en trivsam och effektiv lagermiljö för ditt företag.